Általunk forgalmazott márkák rövid ismertetése

Általunk forgalmazott márkák rövid ismertetése

18 éves működésünk alatt jócskán volt szerencsénk az egyes gyártók készülékeit kipróbálni.

Rengeteg pozitív és negatív tapasztalat után mára meghatározó módon kialakult, hogy melyek azok a márkák, melyeket jó szívvel értékesítünk és szerelünk… A kiválasztás során, az ár – érték arány mellett nagy hangsúlyt fektettünk a garanciális kérdésekkel kapcsolatos ügyintézésre is. Hisz sem nekünk, sem az ügyfeleinknek nem mindegy, hogy az esetlegesen javításra szoruló alkatrész egyáltalán beszerezhető-e, és ha igen, mikorra?

2021-től mi az Aux, a Daikin, a Fujitsu, a Gree és az Rcool márkanevek mellett tettük le a voksunkat. 2022-ben az Adax nevű norvég márkával bővítettük kínálatunkat.


Adax

Ha elektromos fűtésről, fűtőpanelekről van szó, a norvég technológia az, amely sok éve már a világ vezető országává tette ezt a skandináv országot. Az olcsó elektromos áram, a norvég leleményesség és a töretlen hit a technológia fejlődésében több sikertörténetet is eredményezett.

Hét évtizede indult az a családi vállalkozás, melynek termékeit az Eőri Épületgépészeti Kft. is nagy sikerrel forgalmazza, mint az elektromos fűtőtestek legjobbjait a piacon.

Az Adaxot többször díjazták innovációért a tervezés területén is. Először már 1968-ban kapott a cég egy formatervezési díjat, de 2008-ban a Neo fűtőpanel a norvég Design Tanács díját is elnyerte. A Neo lett az a termék, amely a fűtőpanelt egy modern, design darabbá avanzsálta. Így nemsokára piacvezetővé, majd a skandináv térség legnépszerűbb fűtőpaneljévé vált.

1986-tól foglalkozik az Adax az intelligens vezérléssel a fűtőpanelek piacán. 2016-ban pedig még egy lépést megtett, amikor az okos fűtőpanelei megjelentek, melyeknél a világ bármelyik pontjából tudjuk irányítani otthoni fűtési rendszerünket wifi és mobil applikáció segítségével.

Termékek

Aux

Az 1986-ban alapított AUX Group évek óta Kína TOP 500 vállalata (35 millió kínai cég közül) közé tartozik. A cég ningboi székhellyel működik.

2019-ben a csoport árbevétele 11.3 Mrd USD volt, több mint 30 000 alkalmazottal, 10 gyártóbázissal, és 5 fejlesztő központtal. Az AUX 2018 és 2020 között a légkondicionáló iparág harmadik legnagyobb szereplőjévé vált a világon. A 10 bázis gyártókapacitása éves szinten meghaladja a 20 millió szettet. Ez napi közel 60 ezer szettet jelent.

A légkondicionáló szegmens fejlődését a 2019-ben Japánban létrehozott Kutatás és Fejlesztési központ (Kobe) is segíti. A világvezető Japán légkondicionáló K+F iparág, és az AUX csoport együttműködése biztosítja az innovációt, és a termékek folyamatos minőségi fejlődését.

Az vállalat számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, melynek keretében évek óta támogat olyan programokat melyek célja a szegénység csökkentése, az oktatás, a katasztrófa-elhárítás és a környezetvédelem. Ezekre a célokra a vállalat több mint 43 millió USD-t adományozott.

Az AUX elkötelezett az okos megoldások létrehozásában, a kiemelkedő tehetségek támogatásában, és célja, hogy az egész világot megismertesse a termékeivel.

Termékek

Daikin

A Daikin Industries Limited tulajdonában lévő fiókvállalatként a Daikin Europe N.V. (DENV) a Daikin európai, közel-keleti és afrikai adminisztrációs, fejlesztési, gyártási és értékesítési egységeit foglalja magába. A Belgiumban, Östendben található székhely mellett európai gyártási létesítményeink megtalálhatók, Plzen-ben és Brno-ban, a Cseh Köztársasában, illetve Gügligen-ben, Németországban és Hendek-ben, Törökországban.

Napjainkan a Daikin Europe csoport egy 17 társult vállalatból, 4 értékesítési központból és a független forgalmazók és értékesítők teljes hálózatából álló, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA) több mint 50 országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezik.

Termékek

Fujitsu

A Fujitsu márkanév mögött álló Fujitsu Electric Co., Ltd. Története 1923-ban kezdődött. A cég a Furukama Electric és a Siemens AG közös kezdeményezéseként jött létre elektronikai eszközök gyártásának céljával. 1935-ben jött létre a Fuji Telecommunications Equipment Manufacturing, amely kezdetben nevéhez hűen telekommunikációs, később pedig már informatikai eszközök tervezésével és gyártásával is foglalkozott.

A második világháborút követően fejlődésnek indult vállalat 1954-ben mutatta be az első japán számítógépet, a FACOM 100-at, amelyet a jóval fejlettebb technológiákat ötvöző FACOM 222 követett. A cég 1967-tól fut a mai ismert Fujitsu néven.

A vállalat 1970-től folyamatosan bővítette külföldi kapcsolatait, amelynek eredménye a termékkínálat jelentős bővülése is volt. A Fujitsu márkanév a klímaberendezések ágazatában a Fujitsu General alá tartozik. Prémium minőségű, saját gyártású termékeik magasabb árkategóriába tartoznak, ám tartósságuk és megbízhatóságuk miatt költséghatékony választásnak számítanak. Modern és kényelmes eszközeik mellett szól az is, hogy a márka országos szervízhálózattal rendelkezik hazánkban, sőt, akár 10 éves garanciát is vállalnak termékeikre. A Fujitsu nem csak lakossági, hanem ipari felhasználásra szánt eszközöket is forgalmaz. A hazai piacon jelentős márka.

Termékek

Gree

A brand olyan, mint az egyén jó híre, melyet hosszú távú kemény munkával és következetességgel ért el, és mindemellett egy olyan történet, ami még nem lett végigmesélve.

A Gree hazánk és a világ első számú klímamárkája, melyet az Euromonitor International nemzetközi piackutató cég évről évre igazol.

A Gree Electric Appliances 1991-ben alakult a kínai Zhuhaiban, a világ legnagyobb lakossági klímagyára, éves szinten 60.000.000 klímaberendezés gyártókapacitással. Több mint 90.000 alkalmazottat foglalkoztat, 16 – a világ különböző részein levő – gyártócsarnokkal, 929 teszt laboratóriummal, 96 kutatóközponttal rendelkezik. A Gree légkondicionálók a világ több mint 200 országában népszerűek, Magyarországi vezérképviselete az idén 20 éves, négyszeres MagyarBrands díjas és a KKV Top100-as Cool4u Kft.

Egy brand ígéret a minőségre, a megbízhatóságra, a következetességre és a hozzáértésre.

A Gree gyár 1994-ben bejelentette, hogy célja a világ legjobb minőségű légkondicionálójának a gyártása, és elkötelezettsége bizonyítékaként elindította a “legmagasabb minőség” és a “meghibásodás mentes gyártás” programját. Folyamatos fejlesztéseivel, 12.000 mérnöke támogatásával, azóta több mint 20.000 korszakalkotó szabadalommal rendelkezik. A “legmagasabb minőség” program eredményessége bizonyítékaként a Gree magyarországi vezérképviselete 2021-ben bejelentette a 10 év garancia programját.

Termékek

Rcool

Az Rcool termékpalettáján megtalálható légkondicionáló berendezések elegáns megjelenésük és sokoldalúságuk mellett, a piac legcsendesebb modelljeivel kínálnak megoldást mind hűtési, mind pedig fűtési feladatokra.

A márka termékei a világ meghatározó vállalatainak gyártósorain készülnek, szigorú ellenőrzés mellett, garantálva a folyamatos fejlesztést és magas minőséget.

A minőségre és a hosszútávú terméktámogatásra garancia az importőr több mint negyedszázados stabil, meghatározó piaci jelenléte, valamint szakmai háttere.

Termékek

A megbízás számunkra nem okozhat problémát

Mindent megoldunk

A rendelkezésre álló eszközeinkkel, melyek az alábbiak: